Ariana Grande One Love Benefit Concert

De bombardementen in Manchester zijn we nog niet vergeten, wat nog wel even zal duren. Heel logisch, maar toch zijn er genoeg fans van Ariana Grande die niet bang zijn op het moment.  Ariana Grande geeft dit weekend namelijk een One Love Benefit concert en ondanks de spanningen hebben veel fans toch een plaats bemachtigd.

De show staat volledig in het teken van de aanslag in Manchester en is grotendeels gericht op de bezoekers die aanwezig waren bij de vreselijke avond. Bronnen bij Ticketmaster vertellen TMZ dat er ongeveer 9.000 van de 14.200 tickets gratis zijn aangeboden, bestemd voor de mensen die de Manchester show vorige maand hebben bijgewoond.

Een OG gast, Jessica Monk, vertelt TMZ dat ze dit weekend op Ariana’s show zal zijn. Ze geeft toe dat ze zenuwachtig is – zelfs met verhoogde veiligheid – maar zegt dat dit de manier is om de slachtoffers te eren.

Katy Perry, Justin Bieber, Usher, Coldplay en nog veel meer zullen Ariana aansluiten … met opbrengsten naar een fonds voor de families van slachtoffers.

Het Ariana Grande One Love Benefit Concert staat volledig in het teken van de gevallen slachtoffers. Wij vinden het een enorm mooie gedachte dat een zangeres zoals Ariana zo ontzettend meeleeft met haar fans.

Xo Riska