Ed Sheeran in Carpool Karaoke

Een aantal dagen geleden vertelden wij dat er een nieuwe Carpool Karaoke uit was gekomen, met Harry Styles. Nou waren deze 15 minuten natuurlijk om te gieren, maar James Corden heeft deze week aangegeven de Late Late Show naar zijn moederland zal brengen voor een speciale Londen-editie. En daar hoort natuurlijk een kersverse Carpool Karaoke bij met een Britse artiest.

Ed Sheeran in Carpool Karaoke

Ja echt: Ed Sheeran. De meest populaire en geliefste zanger van het moment nam plaats naar James voor een geweldig ritje. Verschillende hits van Ed Sheeren komen voorbij, waaronder Shape of You en SING. Ook gaat het over hoe erg Ed Sheeran verslaafd is aan zijn telefoon en wat voor rare dingen hij meemaakt met zijn buddy Justin Bieber.

 Hij onthult een bizar verhaal waarin hij en Bieber op een golfbaan belandde en Sheeran vervolgens een golfbal uit zijn mond sloeg..

Om de Carpool Karaoke af te maken zongen James en Ed nog een aantal nummers.  Natuurlijk die van One Direction -What Makes You Beautiful.

De Late Late Show van James Corden zal deze hele week in Londen worden opgenomen, als ode aan de stad na de vreselijke aanslagen van de afgelopen tijd.

Bekijk hieronder de video!

XO Riska