Gastblogger Valerie

Mijn naam is Valerie, 26 jaar, geboren en getogen in Suriname.

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in beauty & fashion: van het experimenteren op mijn barbies, haren verven met viltstiften tot aan kleding maken van oude zakdoeken. Hierin was mijn oma mijn grote voorbeeld, je kan haar ook wel mijn ‘muze’ noemen. Zij was coupeuse en modeontwerpster in Suriname en maakte voor elke bijzondere gelegenheid kleding voor mijn zus en mij. De ‘passion for fashion ’ werd mij dus al met de paplepel in gegoten.

Momenteel ben ik al acht jaar werkzaam in de retail. Drie jaar geleden heb ik besloten mij passie voor mode uit te breiden en als personal shopper en closet organizer aan de slag te gaan. Naast mijn werk ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie. Ik studeer Small Business & Retail Management en mijn doel is om dit binnen een half jaar af te ronden, zodat ik mijn opgedane kennis in het zakenleven toe kan gaan passen.

Vanaf nu zal ik al mijn fashion & lifestyle avonturen met jullie delen middels het schrijven van blogs voor de Recensie Queens. Ik heb nog vele ideeën wat betreft mijn grote passie, welke ik allemaal hoop te kunnen gaan delen met jullie.

Ik wens jullie alvast heel veel lees plezier.

Veel liefs, Valerie