Hoeden trend 2015

 

 

Een hoed, als je dat een paar maanden geleden aan mij had geven, had ik je uitgelachen! Ik had jaren de gedachten dat ik geen hoeden hoofd heb maar na een tripje naar de hoedenwinkel Goorin Bros in Georgetown, Washington DC verdween die gedachten meteen. Als een klein kind begon ik alle hoeden te passen. Tot mijn grote verbazing werd ik verliefd op een hoed. Na 50 minuten in die winkel te hebben gestaan liep ik met mijn liefde naar buiten. Vanaf die dag zijn wij onafscheidelijk.

hoeden fotografie Recensie Queens

Jammer genoeg kan je bij Goorin Bros geen hoeden online kopen als je niet in de US of Canada woont. Dit brak mijn hart.

Hoeden zijn niet alleen handig, denk aan een bad hair day, maar ook nog eens super fashionable. Als ik een outift heb kijk ik als eerst of deze wel bij mijn hoed past. Hij moet bij je outfit passen maar ook bij je persoonlijkheid! Een hoed past bij elke type vrouw. Van klassiek en elegant naar street-style, bij elke style past een hoed. Zelf heb ik nu twee hoeden in bezit, een zwarte en een bruine.

 

 

Vind je perfecte hoed met deze handige tips:

Er zijn vier soorten gezichtsvormen: ovaal, driehoekig, lang en smal of vierkant. Als het niet duidelijk is wat de vorm van uw gezicht is, ga dan voor een spiegel staan en teken je hoofd na.

Bij een ovaal gezicht passen veel soorten hoeden zoals hoeden zonder rand, hoeden met brede randen en asymmetrische hoeden. Een smal, hoog dopje zonder rand kan je beter niet dragen. Daardoor oogt je gezicht langer.

Bij een driehoekig gezicht kunnen ook veel vormen gedragen worden. Bijvoorbeeld randloze schuine dopjes of een hoed met een grote rand.

Bij ronde gezichten kan je een hoge bollen dragen, het liefst met een kleine rand of zonder rand.

Bij een lang en smal gezicht kan een mooi versierde, grote hoed fantastisch staan.

Bij een vierkant gezicht passen hoeden met asymmetrische vorm. Vermijd ronde kleine hoedjes.

Als je een bril draagt, raden we een kleine hoed aan of een hoed met een omhoogwijzende rand.

XXX Gastblogger Mirella