How is life? – Carice van Houten

Sinds kort ben ik ook maar begonnen met kijken naar Game of Thrones waardoor een nieuwe verslaving begon. Eén van Nederlands beste actrices, in mijn ogen de allerbeste(!), Carice van Houten speelt een grote rol in deze hitserie. Op 24 april kwam voor velen fans eindelijk het zesde seizoen uit. Carice vertolkt haar rol als de beeldige Melisandre weer geweldig. Hoe gaat het eigenlijk met onze zwangere Carice?

De inmiddels 39-jarige Carice is in blijde verwachting van haar eerste kindje met de Australische Guy Pearce. Het liefdeskoppel, dat elkaar ontmoette op de filmset van de film “Brimstone”, is onafscheidelijk. De 48-jarige Guy, die onlangs nog vertelde over geen kinderwens te beschikken. “Er zijn al genoeg kinderen op de wereld”, aldus Pearce. Toch lijken de baby vlinders nu ook bij daddy pearce op te spelen en benoemde hij de toekomstige baby via Twitter tot “Brimbaby”. Laten we hopen dat de bevalling van Carice een leukere uitkomst zal hebben, dan die van Melisandre in seizoen 2 van Game of Thrones. Daar beviel Melisandre namelijk van een schaduwachtig monster. Carice was al voorbereid op de grappen met betrekking tot deze scene en twitterde: “Ok. Ik ben klaar voor jullie grappen over een shadowbaby”.

Carice

De positieve energie van de zwangerschap en haar grote liefde Guy kan Carice wel gebruiken. Op 7 april overleed namelijk haar vader, de 63-jarige Theodore van Houten. Deze creatieve man werkte als filmjournalist, schrijver en musicoloog. Een groot verlies voor dochter Carice en haar twee jaar jongere zusje Jelka. R.I.P. Theodore.

Ondanks de tijd die Carice in de USA doorbrengt vanwege haar werk, blijft Amsterdam haar favoriete plek. De Amsterdamse moet om de zoveel tijd gewoon weer even de Amsterdamse lucht opsnuiven. Zo zegt ze: “Het is er zo anders dan waar ik vandaan kom. Amsterdam is zo’n klein, knus gemeenschapje. Je stapt er zo hup, even op je fiets, en dat wil ik niet missen. De enige reden om het toch te doen, zou het weer zijn”.

Iets wat we nog weten uit onder andere de bekende schaamhaar verfscene uit Zwartboek, is dat Carice geen moeite heeft met naakt zijn. Ook in Game of Thrones zorgt dit voor pikante scenes. “Het is interessant om te zien dat de kijker veel heftiger reageert op een blote tepel, dan wanneer er iemand wordt onthoofd”, aldus Carice. Interessant punt inderdaad Carice, haha! De komende tijd zullen we Carice in drie nieuwe films tegenkomen, yeah! Wanneer ze is uitgerekend, houdt ze nog even voor zich.

Zijn jullie ook zo ongelooflijk fan van Carice?

 

Bronvermelding:

 

DepositPhotos

Caricevanhoutencf (IG)