Maybelline: 4 moods 8 shades

Het is te merken aan elke vrouw: In welke mood is zij vandaag? Door kleding, gezichtsuitdrukking en een bepaalde houding is goed te zien of degene er een beetje zin in heeft of niet. Haha! Niet alleen deze aspecten tellen mee. Ook ‘the expression of beauty’! Wat voor make-up draag je op een sombere dag? Niet? En op een vrolijke dag juist lekker veel highlighter en een velle lipstick? Ik houd ervan! Maybelline helpt je hierbij met 4 moods, waarbij elke mood 2 shades bevat! Maybelline: 4 moods 8 shades!

Wij als lekker wisvallige vrouwen zijn natuurlijk all about emotions. We zitten er vol van. Met de lipstick-lijn vol sprekende kleuren helpt Maybellnie je nu een handje met het uitkiezen van je lipcolor. Voor 4 verschillende buien zorgt Maybelline voor een andere kleur!

FullSizeRender 12

If you’re feeling… bold!

Lekker brutaal! Met nummer 965 en 527 ga je met die rode sprekende lippen de straat op. Een rode lip is niet alleen elegant en tijdloos, maar geeft je ook power en zelfvertrouwen. Het grote voordeel van een rode lip? Elke simpele outfit wordt een stuk leuker! Maybelline heeft nu de classic Lady Red (527) of de Siren In (965), die een mat effect geeft.

If you’re feeling… flirty!

Roze is perfect voor een flirterige bui. De Pink Hurricane (165) is zacht en subtiel. Wil je knallen? Dan moet je toch echt voor de Pink Passion (902) gaan. Dit is een frisse roze kleur die je jonger maakt en je een gezonde gloed geeft. Zeker als je hem combineert met een roze blush.

FullSizeRender 9

If you’re feeling… powerful!

GO FOR IT en kies de Nude (930). Deze tint rockt niet meteen een simpele outfit, maar hij is wel heeeeel classy. Net iets minder nude en iets meer naar de roze kant?  Dan is de Smokey Rose (987) echt de perfecte keuze!

If you’re feeling… fearless!

Dit soort dagen heb ik zo ontzettend vaak. Dan word ik wakker en denk ik… ‘Ik kan vandaag de hele wereld aan!’ Alles zit die dag dan mee en niets of niemand laat ik mijn dag verpesten. Deze dag mag dan ook gevuld worden met een knallende lipkleur. Paars bijvoorbeeld! Lekker een kleur die gelijk de aandacht trekt en laat zien dat ik ervoor ga vandaag. De Plum Passion (365) is wel heel heftig, aar een meer neutrale paarstint zoals Berry Bossy (886) geeft een meer sophisticated twist.

FullSizeRender 13

De lipsticks zijn €12,49 en zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Welke kleur spreekt jou het meeste aan?  

XO Riska