Nieuwe Carpool Karaoke: met Harry Styles!

Jullie kennen James Corden vast wel! Misschien niet bij naam, maar als ik het heb over het meest hilarische stukje video van de afgelopen twee jaar. Dan heb ik het over de carpool van deze presentator. Hij neemt verschillende celebs mee op een roadtrip, waardoor hij door middel van muziek de leukste fragmenten óóit maakt. Er is een nieuwe Carpool Karaoke: met Harry Styles! Celebs als Adele, Gwen Stefanie en Justin Bieber gingen de gast van nu al voor, maar deze keer is Harry Styles van de (voormalige) boyband One Direction aan de beurt. Geloof me, het is hilarisch!

Ze zingen allebei luidkeels mee met allerlei nummers en spelen romantische scènes na. Allemaal in de auto! Ik heb me dood gelachen, nu jullie nog!

Bekijk de geweldige nieuwe Carpool Karaoke video hieronder!

Vonden jullie het ook zo hilarisch?

XO Riska