Pupa Milano Lasting Color Extreme

Die ene perfecte nagellak krijgt pas de échte hold and shine met een goede base- en topcoat. De basecoat voor de goede berscherming en stimulering van je nagels en de topcoat om dat mooie kleurtje nog meer te laten opvallen. Pupa zorgt er weer voor dat die extreme glans goed blijft zitten en de levensduur van jouw nagels zo lang mogelijk wordt! Pupa Milano Lasting Color Extreme!

FullSizeRender 31

De permanente gellak kennen we allemaal, maar hoe handig hij soms ook is, een normale nagellak komt toch vaak beter van pas. Pupa Milano heeft een formule ontwikkeld die toch wel heel dicht bij de semi-permanente lak in de buurt komt. Ook beschadigt de lak de nagels absoluut niet. Zelfs zonder het gebruik van een UV-lamp wordt er een geweldig effect gecreëerd.

Het stappenplan gaat als volgt: Begin met de Extreme primer, uit het witte matte flesje. Laat de primer goed opdrogen en vervolg met een prachtige Lasting Color Extreme lak. Wanneer deze bijna is opgedroogd (TIP: niet helemaal laten opdrogen) kan de  topcoat er overheen waardoor er een beschermend laagje op de nagels ontstaat.

FullSizeRender 32

De Lasting Color Extreme is verkrijgbaar in 35 kleuren; van rood en fuchsia totaan nude. Bij de introductie zijn ook de base- en topcoat te verkijgen voor een speciale prijs.

De intense kleuren zijn te verkrijgen voor €8,50,-

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de 3 stappen die voor prachtig verzorgde nagels zorgen?

XO Riska