Rimmel Volume Shake Mascara

De nieuwe mascara van Rimmel was hét product waar ik naar uitkeek! Met een flitsende reclame including Cara Delevigne, hoorde ik al veel beauty-addicts over deze mascara die eraan zat te komen. Je kan ook wel chapeau zeggen wanneer je hoort dat Rimmel na tien jaar research erin is geslaagd om een unieke mascara op de markt te brengen!

Rimmel London Volume Shake Mascara

 

Door het nieuwe ‘shake’-systeem dat door Rimmel is ontwikkeld klontert de mascara niet en droogt hij niet uit! Het borsteltje is vrij groot, waardoor genoeg mascara blijft hangen op het borsteltje. Hierdoor neigt de look van je wimpers meer naar naturel dan naar het ‘false-eyelash’ effect.

Zie hieronder links (geen laagje) en rechts (1 laagje) het effect van de mascara!

Rimmel London Volume Shake Mascara Rimmel London Volume Shake Mascara

Persoonlijk ben ik meer fan van een natural look. Het aanbrengen van meerdere lagen mascara kan zorgen voor klontjes, wat het een minder natuurlijke look geeft. Over klonteren gesproken.. Ik ben ervan overtuigd dat whatever happens; deze mascara zal niet snel gaan klonteren! Wanneer je de mascara ‘shaked’ kan je het mechanisme, dat ervoor zorgt dat de mascara weer vloeibaar wordt, horen.

Rimmel London Volume Shake Mascara

Zie hieronder nog even de gorgeous Cara die de mascara presenteert. Ik moet zeggen dat ik het een grote pré vindt dat er in de reclame geen gebruik wordt gemaakt van die extreme neppe wimpers! Dit vind ik altijd zo jammer, omdat ik weet dat de mascara dat resultaat nooit echt bereikt. Bovendien knappe Cara in een commercial, dat wil je natuurlijk niet missen!

De Rimmel Volume Shake mascara heeft een adviesverkoopprijs van €15,49 en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en online bij bol.com.
XO Riska