Roue Verveer en communicatietip voor de vrouw

Dames herkennen wij ons hierin wat cabaretier Roue Verveer verteld en probeert duidelijk te maken over hoe wij denken, communiceren en verwachtingen hebben bij mannen? Ik heb dit filmpje op Youtube al diverse keren bekeken, nog niet gedaan? Bekijk hem nu dan eens of nog een keer:)

Roué werd in 2010 genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Verder is Roué regelmatig op TV te zien. Zo was hij te zien in het NTR TV-programma ‘De Slavernij’. Roué ging in dit programma op zoek naar de geschiedenis van zijn voorouders. Daarnaast was hij in de zomer van 2012 als vaste teamcaptain te zien bij het zaterdagavondprogramma ‘Zonde van de Week’ op Nederland 1.

Roue Verveer in de Sterren van Bethlehem!

Het Heilige Land, het land waar Kerst werd geboren laat niemand onberoerd. In Sterren van Bethlehem treed Roué Verveer samen met sportpresentatrice Dione de Graaff, parlementair verslaggeefster Wouke van Scherrenburg, schrijver Kluun, actrice/presentatrice Victoria Koblenko en presentator Filemon Wesselink onder begeleiding van Bert van Leeuwen in de voetsporen van Maria en Jozef. Zij maken de reis van Nazareth naar Bethlehem en doen onderweg plaatsen aan die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van Jezus. Wat betekent Kerstmis voor hen en wat voor gevoel brengt reizen door Israël boven? Een roadmovie in vier delen, over verwachting en belofte, over naastenliefde en trouw en over geloven in God, jezelf en wonderen; kortom allerlei vraagstukken van het leven, en die allemaal bezien tegen het licht van de kerst.

Momenteel speelt hij het stuk `FF wat anders`,  in diverse steden en theaters. Zie speellijst… http://www.roueverveer.nl/speellijst, zijn nieuwste dvd´s zijn `In zeer goede staat` en `Typisch Surinaams`, leuk als kerstcadeau…

Roue Verveer FF wat andersRoue Verveer In zeer goede staatRoue Verveer Typisch Surinaams

Geniet ervan!

XXX Clarissa