Tantouring – Nieuwste make-up trend

Contouring ken je nu inmiddels wel, denk ik zo! De Kardashians bliezen met het gemak van een zucht wereldwijd nieuw leven in de contour hype. Jaja, want in het jaar 1500/1600 begonnen de vrouwen al met het aanzetten van hun kaaklijnen. De meeste cosmeticalijnen hebben nu eindelijk weer een contourkitje in de schappen liggen. Hierover gesproken, die van Essence bevalt mij erg goed! De trend gaat nog een stapje verder, namelijk “Tantouring”. Ik zal je vertellen wat dit inhoudt!

Het voordeel van tantouring is dat het een paar dagen blijft zitten. Je maakt namelijk gebruik van zelfbruiners. Je raadt het al, dit moet je met aandacht doen! Anders kan je een paar dagenlang het huis niet meer verlaten, haha. Veel tijd van je dag zal het tantouren niet innemen, eerder minder. Je kan je foundation, concealer en bronzer namelijk opbergen.

Ken je die foto’s van celebraties waarin ze met een flawless gezicht wakker worden? Het enige echte geheim hierachter is tantouring!

 

Let’s do this:

Stap 1. Facewash

Zorg er ten eerste voor dat je gezicht helemaal gereinigd is. Het tantouren zal het meest egale resultaat geven als je van tevoren zo veel mogelijk dode huidcellen verwijdert. Dit is optioneel. Te vaak scrubben is ook niet goed voor je huid!

 

Stap 2. Basislaag

Breng een dunne laag dagcreme aan op je gereinigde huid. Dit mag ook een dun laagje foundation zijn, als je daar behoefte aan hebt. Als het even kan, gewoon dagcrème!

 

Stap 3. TANtour baby!

Spuit een beetje van je zelfbruiner op een watje of papiertje, niet op je hand! Breng het voorzichtig aan op je gezicht waar je schaduwen wilt. De meeste vrouwen doen dit langs de haarlijn bij je voorhoofd of bij je slaap, langs je kaaklijn, net onder je jukbeenderen en aan de zijkanten van je neus.

 

Stap 4. Blend it out!

Smeer met een kwast de lijnen goed uit, zodat het een natuurlijk effect geeft. Neem de tijd, je wilt echt geen bruine lijnen voor een paar dagen!

Less is more. Dat je de eerste keer meteen de goede bruintint hebt,§ is maar de vraag. Misschien moet je het een tweede keer proberen voor het gewenste resultaat, maar een ding is zeker. Het scheelt je over het algemeen heel erg veel tijd! Ook jij kan voortaan in de ochtend zeggen: “I woke up like this, flawless”

Lancaster

 Heb jij deze variant van contouren al geprobeerd? Hoe vond je het?

 

 

 

Bronvermelding:

Sevcaniparmakeup (IG)

DepositPhotos