Janine Hillebrands

Ik ben Janine van Tulder of eigenlijk Hillebrands, sinds 20 okt 2011 ben ik getrouwd met de liefste en knapste man die er bestaat……. (Ik hoor je denken ECHT? maar ook hem zou ik af en toe buiten de deur willen zetten *zucht*) en dan is er Jade een prachtig klein meisje geboren op 1 okt 2009! Een engeltje dat op aarde is beland en ik denk dat ik net, als alle andere moeders, ‘totally in love’ ben met mijn eigen kind!

Daarnaast heb ik een eigen bedrijf ‘Hot Pink Media’ dat ik in 2009 ben gestart (ja als je even rekent was ik inderdaad hoogzwanger en begonnen we net aan de crisis) maar in het leven probeer je niets, je doet het gewoon.
Op die manier heb ik dan ook al heel wat beren op de weg gewoon opzij geduwd en ben ik verder gegaan, dit is ook iets wat van mijn lompe karakter eigenschappen; altijd gaan voor de grote lijnen en de details …………. ‘Somewhere down the river’ best jammer vind ik dat maar ja RQ doen we met z’n 3-en en alles wat er bij mij ontbreekt hebben de andere Queen Bees!
Verder ben ik druk met salsa en sta ik soms nog op events te draaien, tja dat doen we er ook nog bij en probeer ik nog te sporten (herken je het?) Ik vind mijzelf nog altijd TE dik en dit zal nooit over gaan. Helaas it is what it is and maybe …………… ONE DAY.

Liefs
Janine