Trijntje gaat weg bij Ladies of Soul

Bron: www.ladiesofsoul.nl

Het waren vijf mooie jaren, maar voor Trijntje is het avontuur ten einde. Ze gaat weg bij Ladies of Soul, wat het management bevestigt aan RTL Boulevard.

Trijntje Oosterhuis gaat een Nederlandstalig album opnemen en deze natuurlijk aansluiten aan een tour. Door de Engelstalige muziek die zij zingt bij Ladies of Soul, past dit niet meer in het plaatje. De soul train van de 5 prachtige dames zal dus door moeten met een passagier minder. Trijntje gaat weg bij Ladies of Soul.

Eerbetoon aan Whitney Houston

In 2012 kwamen de zangeressen bijeen als eerbetoon aan Whitney Houston, die in dat jaar overleed. Maandelijks zongen zij in de Melkweg, wat een groot succes werd. Nu, in 2017, bestaat de soulgroep al vijf jaar en zij zijn uitgegroeid tot een enorme verschijning, waar veel pop-, R&B en soul-liefhebbers op afkomen.

In 2014 stonden zij weer samen op het podium en nog geen jaar later zelfs drie keer in de Ziggo Dome. Ook in 2016 mochten de dames drie keer het podium betreden van de grote concerthal. Nu in 2017, wordt het feest weer herhaald.

Afsluiting

Haar stap uit de groep is nog niet per direct afgesloten. Op 24 maart 2018 zal zij als special guest meedoen met de show, om haar vriendinnen te ondersteunen tijdens de jubileumeditie.

Tickets voor zaterdag 24 maart 2018 zijn verkrijgbaar via eventim.nl en ladiesofsoul.nl.

Share

Reacties (0)